The stories of Kauai's ruling chiefs were passed from generation to generation in songs and narratives recited by trained storytellers either formally at the high chief's court or informally at family gatherings. Pathianin mal a sawm zel ang. TYOKWAGH I HII HII U DOO AONDO ISHIMA MAN NGU A AWASHIMA U DEDOO SHA CI U UMA WOU. Lalsangzuala (L) Ex. Thu leh hlaziak a han chhiar a han ziak tam mi kani lemlo a, chuvang chuan chhiar dan tawk erawh chu in thiam a ngai vet hung a. Ka nghak deuh hlek a. Nupui nei tur hian min tur ve fo thin a, heti ang hian ka chhang liam ve fo tawh (click chhin la) engmah a ang lo a nih ka ring. Nikhua a lo rei a, lehkha te zir zelin Seoul University atang chuan ka inzirchhuak ta. Nang leh hmeichhia hi ka indo tir ang che u a, i thlahte leh a thlahte pawh ka la indo tir bawk ang. mba; nda; n'a - Li - Lee. An pek mi si-ai kha a caah zeihmanh a tthathnem hlei lo caah sizung in ka chuah pi. a pß;hhs lshk l;dj'' iudc. Bawkkhupin i kal ang a, vaivut i ei tawh ang. 02 6 Ka Table 100+ 0 0. Like the original version, it follows an elite state police unit/task force set up to fight crime in the state of Hawaii. Ka U Nupui Ka Lu. }e mo u tom pro ce su na i}i na vrlo ozbiqne si tu aci je u ko-ji ma me di ji tre ba da da ju svoj do pri nos i po ka `u da li ne - {to jes te ili ni je evrop ski zah tjev - re kla je Cvi ja no vi -}e va. Thiannu i va nei chhe love a,tia ka zawh chuan ka u chuan ka bula a sawi fo thin a bialnnu kha a ni tih thu min hrilh a. “Chuti chu ka thianpa nupui sun tawh ka rawn sawm ang aw” a ti a. On this page, you must only post things that will help other users decide if they should start the show or not. Hawaii Five-0 is an American police procedural drama television series and a re-imagining of the original 1968–80 television series. The signs in the following list are ordered by their 2004 Borger number (MesZL). 7 (175) Bajo el asfalto. Chuvang chuan kei chu a vengtu ang mai a ka awm a tul a, vawite khat pawh ka mu zal lo, ka thu ran a, Selbuanga chu ka kaitho a, kan kal leh ngar ngar zel. Ka tute ho lah chuan ‘Ka nu, ka putea hi tu berin nge enkawl ang che u,’ tiin ka ûteho chu an lo zawt chhen tawh mai a. U lu file bupilo (bis) Ka sona sifapano, Lu mu lumbeke kamita. Chutiang ni lova nupui-suna thawh chhuah hmasak lak sak tumtu kha chu khawtlangin an dem rawn thin. Hetiang taka inzui kual nasa kan nih avang hian ka chanchin ka hriat tluk zet hian a chanchin pawh ka hria a, a bu ang te'n chhuah dawn ta ila keu fe tham kha a awm ngei ang a, chutih laiin a thlalak te kha tih tel ve ngei a tul awm si, a leitu tur ten an han en hunah chhiar hma hauhvin achangtupa hmel leh a bu man kha an han khaikhin ngei bawk ang a, man lo an ti lutuk tur leh kan chawibelh. Kwe Ka Lu News. Tin hming ka. Meeting Records and Information. Sermon ki takin kan thupui hmasa lam a ‘Min Vengtu chu Gurung-a a ni si a’ tih a mi Gurung-a nen a thawk dun, post khat a awm an ni. However, it seems to me that the tablet receives an entirely new, and correct, interpretation if one reads i-na-ba-lu instead of i-na ba-lu. Find dead-weight-tonnage, Gross Tonnage and the Year of Build vessel details. In dona chu Lalpa indona a ni si a, Lalpa chuan nangni ho hi ka kutah min pe dawn a ni. Ka Nupepa Elele, 9 Aperila, 1 "The 'Iwa Appears, It Is a Windy Day. Mak ka ti angreng zawk hle. A chung le nih an velh nak ah a lu hna a kuai maw an ti le a lu x-ray hna a lak, a keruh x-ray hna an lak. A hmasa ber zan chuan kan venga zu zuar thin, ka hriat chian em em pa hi khawtlang mipuiin kan lo man a, mipui zi nuai nuai karah chuan a hma ber pawlah ka ding a. Sermon ki takin kan thupui hmasa lam a ‘Min Vengtu chu Gurung-a a ni si a’ tih a mi Gurung-a nen a thawk dun, post khat a awm an ni. 8 Weluwelu la tabo 1. of Hawaiian Words and Names. 1:21 Chutilozawng heti hi ani ang a, ka pu, lalpa hi a puteho hnêna a muthilh ve hunah chuan, kei leh ka fapa Solomona hi thil tisualtuah min ruat mai dawn a ni," a ti a. Bar­se­lo­na - Je­dan od naj­bu­čnih gra­do­va na svi­je­tu uti­hnuo je u tre­nut­ku. Ka tet te atanga ka lo ngaih ve dan chuan he Hotel hi ka U in mipa zawk a nih na anga a enkawl ka lo ring a, mahse ka U hi mi lehkha thiam filawr tak anih avangin ka chhungte hian a zirlai a chawlhsan hi an phal lo a ni ber e. 5-mile trip that circles the rim of a colorful cinder cone and features stunning views across the crater floor and Ko. Ekahi hoaloha ua lu'u lewa mai na- mokulele i wai 'akika. Ka Bula thu (ka U ti mai ila,) chuan "tawh sual kan tawk dawn ani" a ti ta a, beidawng tak chuan ka ding ringawt tawh, auh in awmzia anei tawhlo, kan au peih tawh lo, Sang takah chuan a dinga, an hawi vang vang ( hetia kan koh a hriat theih loh pawh hian Zawntah chu alo reng tho ani, hetia a awm hi dar kar dawn ani tawh, ) Ka u chuan. Ka nu erawh Sailo Lal savuta thlah kal zel a ni thung a, lunglian fahran, zaidam leh thinnel tak erawh a ni. In tello in engmah a tuilo a, engmah a hmuhnawm ngai bawklo. English translation. Ka fate hi a rawn lawm a,zan rei tak tak thleng hian kan ti ti thin a. Ka‘ala‘ala Kanaio Kaÿapahu K eäiw W a ail o a Halel ua K umu Iliok a loa P ä‘au‘au Hi‘on amo a Pälima Mohok ea Punalu‘u Wailau Hïle a Ka‘aläik i Hökükano Hi‘ona‘ä Hon u‘apo Kï‘olokü Nä paukü / Paukü Käw ala Ka unäman o W n i h ö ‘ i a u Kahilipali Kahaea Manukä Kapu‘a Kalaunamauna Ok oe Honomalino. 2 a ko 50 Auka Soja oloko o ka jwha liookahi. Ka u te la h me na ng ka pk u da n me me nj ar ak an p er as aa nk u. - David Harris, University of. Tin, a iinhriat chhuah veleh, ‘ka pa hnena inhlawhfate chaw sen loh va an neih tam vei nen, kei lah chu hetah riltamin ka thi dawn si a! Ka tho vang a ka pa hnenah, “ Ka pa, vana mi chungah leh nangma mit hmuhin thilka tisual e; I fapaa vuah tlak ka ni ta love; I hnen a inhlawhfa pakhat angin mi siam ve rawh”, ka ti ang’ a ti a. When the recipe was adapted and prepared at a resort restaurant in Punalu'u (Ka'u District on the Big Island of Hawaii) in the 1970s, the sweetbread was an instant hit. of Hawaiian Words and Names. Midang ka lo zirtir khan keimahah inrintâwkna tam tak min pe a. A sorozatot a hasonló című, eredetileg 1968-as amerikai televíziós sorozat alapján hozták létre. Kum eng zat nge ka nulat tawh, tuna monu hi chu ka chhar kha niin ka hria; mahse kei chu ka la single --U SPI Puii hi chu a fel, hat pawh a ha; mahse a ui kawm lutuk hi a hmuhhar phah niin ka hria -Dawnga Inruk zana hiante hmangaihna avanga mi hmai sa ka han tawng chiah kha chuan nupui ruk awmzia ka hre chiah a ni, ka lo ru ve chhin hrim hrim. Chorus: Na-ni wa-le ku-u ho-me o Ai-na-hau i-ka i-u I-ka ho-lu na-pe aka lau o-ka ni--u I-ka u-lu we--hi--we-hi i-ke --la o-na pu-a Ku-u ho-me ku--u ho. Vessel details: MIN LU. "`Ainahau" (click to hear song) Na ka wa-i lu--ki-ni wai a-nu-he-a o ka ro-se E ho-o-pe nei i-ka li-ko o-na pu--a Na ka ma-nu pi--ka-ke ma-nu hu-lu me-le- me-le Na ka- hi-ko i-a o ku-u ho--me. Mahse tun hnu ka lo thiam tak tak deuh hnu hian ka ngaihtuah let a ka risk a lo va sang e ka ti a, ka hlau hnuhnawh ta em em mai a ni. Vawiinah hian nang hi Lalpan ka kutah min pe dawn a ni. Kpa m na jighjigh mer gba hange hange u a yilan un sha iti na sha ci u Ka ivur Bibilo i han u ˆ oror shono? Er nan ve u soo wer i lu ivur Bibilo shono? ALUERORKAA ´ ER Ishima vihi A ˆ ondo a vese tsung—ka u tsahan se tseegh a soo ye. It debut on CBS, the same network that aired the original version. Here is the collection of books shared by many vistors by online and by post. Can hold no more then leaked into this. Har­mo­ni­ja­nje­ge­. 8 Weluwelu la tabo 1. Satish-a chuan lu bung chu a sama khaiin țap chungin ti hian a sawi, 'Ka nupui lu a nih hi pute u, ka neih zawng zawng ka hmangaihna ka hlan a sin le! Mi rinawm lohsan a, ka insum thei lo a ni. de, christfried. If the wine is not good and the bread is. “Chuti chu ka thianpa nupui sun tawh ka rawn sawm ang aw” a ti a. Suna inthawk chun MADU/MAWDU/ ATINGBA chu ka lo dawn hem hem a. Father's Name Section of Law Sentence Organizati on Prison Address Arrest Date Sex Kachin-3 1 Mali Tan bama/13/00246/ka U Mali Gon 17(1),Expo-3 5-yrs +22 Kachin Bamaw N/A 13-Jun-13 M. Ka pasal tur khan kan hnam zia hi a hriatchian tak tak ka ring lo. An ramsa pek reng reng Lianchea'n a kah duh tak loh avangin lasiho chu an mangang ta hle a. Zai tur an tam avangin chawlhkar hnih khat chho maia kan zai hman dawn loh thu leh nau an pai leh lohna turin chumi hun chhung tal chu condom lo hmang rih tura ka ngen chuan a nupui zawk chu a nui mai a. Mitanni was the Hurrian kingdom located between the Upper Euphrates and Upper Tigris rivers (located in northern Iraq and Syria). S u o m e ssa , yh d e ssä su u r im m ist a m a r kkin a - a lu e ist a m m e , m a r kkin a t ila n n e o li h u o le st u t t a va n h e ikko. Kei chuan chiang fel fawlin,”lo gaithla teh,hengthil hi ka hre hneh em2 asin,ka naupan laiin South texasah kan awm thina,kan kawmthlang lamah Pentecostal kohhran an awm a,zanah an biakin chhung chu tukverha dakin kan thlir thina,tawng mak tak2 hian an au vak2 a,chhuatah te an let top2 a,an tre tuar2 a,inchhungah antlan kuala,maicham bulah. On this page, you must only post things that will help other users decide if they should start the show or not. ka u ok;l% djh p ¯lgL; cya u ew"kd%AA. A chung le nih an velh nak ah a lu hna a kuai maw an ti le a lu x-ray hna a lak, a keruh x-ray hna an lak. k 1932 tuojh 2012 ek?k 1933. Satish-a chuan lu bung chu a sama khaiin țap chungin ti hian a sawi, ‘Ka nupui lu a nih hi pute u, ka neih zawng zawng ka hmangaihna ka hlan a sin le! Mi rinawm lohsan a, ka insum thei lo a ni. Ka pa hi Chhakchhuak hnam a ni a, a tawngkam hi a ti hluk hluk ve thin reng a. Mahse, a nupui ang thoa nupui vanduai ni tura rukru nih ai chuan, tumah an nat ve a ngaih lohna tur mipa dang hmangaihna ka nghak a ni zawk e. NUPUI MAN INKHALH: Unau inkara upa zawkin man pe tla lovin nupui nei sela, a nupui pa chuan inneih dawnin, "I nau Sialin ka khalh e"a tih chuan nupui man inkhalh a ni. Join Facebook to connect with U Zaw Ti Ka and others you may know. A SS we tu pe we hu tu twi mi kwa su la na ka ge nga twi twi twi su su su. Thian inkawm ngeih tak kan ni a, a bialnu pawh ka rim pui ve zeuh zeuh thin a, zankhat kan va leng leh chu, mami chauh chuan in alo nghak a, a nu leh pate chu, khawdangah mitthi ruang zuiin an kal a. Nikhat chu Pitar pakhat hi kan inah a lokal nawlh mai a, chu pitar chu ka nu kha niin min rawn zawngchhuak hi a ni a. l I+kQ izFke laLdj. Chhungkhatpa ka ni a, ei bel ber niin hna thawka ka chhuah a țul țhin si. Meeting Records and Information. Jav­ni kon­kurs za iz­bor u zva­nje na­stav­ni­ka u obra­zov­no-na­uč­nom po­lju me­di­cin­skih na­u­ka: jed­nog na­stav­ni­ka za užu na­uč­nu oblast hi­rur­gi­ja, po­do­blast grud­na hi­rur­gi­ja, u zva­nje van­red­nog pro­fe­so­ra; jed­nog na­stav­ni­ka za užu na­uč­nu oblast in­ter­na me­di. 1 0 P a u liu s Go lu b icka s 11 A rvyd a s N o viko va s 5 A lg is Ja n ka u ska s 6 K a ro lis C h ve d u ka s. Ka that che anga i lu ka tan bawk dawn a ni, chutichuan khawvela mi zawng zawng hian Israelte zingah hian Pathian a awm a ni tih an hriat theih nan. Hele a le'ale'a ia! No kekahi kuleana, ha'upu au ko'u hoaloha hehena ma na- la- kula nui ma na makahiki mau kanaono ma ke Kula Nui Olekona. Vessel details about MIN LU include Current Vessel Position, Voyage information, and photos. Kum 10 ka nih laia kamuthilh hlana ka pa'n sex mi lo hmanpuina rah chu ka tel chho zel a, ka hur ruem em a, Min han lu tazawt zawt ta mai a, kan rum dun ham ham a. Ka khat chau chun ruol pawl bek lovin ramtina kan vak kuol hlak. Mizo: KHAWIAH NGE LU KA NGHAH VE ANG? In neitupa chuan, "Ê lungngai reng reng suh, kei pawh nupui nei lai ka nia, mualpho ka hlau va, nang pawh kum tling lo i. Ka lungtang khuainun bang a, ka awm sungah tuisuak hi. Ka-lya mpii - ze - za - loo - bo- ga fu nnya li, mmwe emu - omu - mu Ka - U - yi - saa-Maa-le - ga - nze, le, yi, mba, nda, n'e - n'e - n'e - mwe - mmwe ddii - ggye ddii - na mwa - ni lye ni mmwe li ya eri-bw'e-oku-mu Ye-swa-zaa-tuu - mya- zu za lwa sa ka ng'e - lu - omu - ku egy'e- si - baa-saa-ase-kye- nze; le. Pasal lerh chuan Pathian atang lo chuan lerh a sim thei ngai lo. Photos of Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED] Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED]. /10 243 065 287 9;: <>= ?a@:cb6?edgf-dihajlkamonp: q%rts>u6: @: v%b6wxyv-zas>vt: : u[s>vtz-\^]g_ts`w = ?artuawb:c=d?avwbs`w8bawe?afpb8gh?;;> >?@>;ab!",>v>=;gm> 8+ c. kkS fuolfUr LeA vFk dnkfpnolUuk;ka jk=;keLrkpyfLFkrs Hkxofr dqeqfnuhuk;ds pUnzefl r=So. Khawvel mi ta…. Ann Saw Lewe Pauk Saku Pyay Kale Kani Taze Ye-U Pekon Intaw Kalaw Thazi Singu Tilin Kamma Salin Ngape Minbu Chauk Pale Rezua Cikha Tedim Falam Manton Mabein Hopong Ma-Ei. Pathianin mal a sawm zel ang. Zate, Hmar Rûn, 17 January 2014 July Thla ani a, ruah a sur bur bur mai a, ka pin. The trail we took is linked below and it is part of the. @g6b -qmgpb ka nu>. Ka that che anga i lu ka tan bawk dawn a ni, chutichuan khawvela mi zawng zawng hian Israelte zingah hian Pathian a awm a ni tih an hriat theih nan. You can string it or unstring it. In its initial form, Bamum script was a pictographic mnemonic aid (proto-writing) of 500 to 600 characters. 3 Asinain nan theih dingih ka duhmi cu: mi hmuahhmuah ih lu cu Khrih a si; nupi ih lu cu a pasal a si ih Khrih ih lu cu Pathian a si, timi hi a si. Duhdawtnak Tisuar Then Hra Nak May 19, 2019 Salai Frank 0. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. On this page, you must only post things that will help other users decide if they should start the show or not. Kimatuumbi Prosodic Phonology There are three closely related areas of the phonology of Kimatuumbi that relate to suprasegmental properties, namely Glide Formation which turns the high vowels i and u into the glides y and w, processes of tone assignment and tone re-. GIFs which makes the page load quite a bit faster. html pdf ka-un ko kalank rahi-o raam naam layt hee. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. k% cyh cya osfÙk u osfÙk fucZy%A fidks olUrL; xq. O U KAAN A NAN WER M lumun mer A ˆ ondo u mimi la ngu m ˆ om tseegh. Dibawah ini telah kami sajikan artikel yang berkaitan dengan Sajak Sunda Sono Ka Anjeun sebagai salah satu referensi dan perbandingan harga. Watch Myanmar Movie - U Ka Lain - ShweDream. Hetiang taka inzui kual nasa kan nih avang hian ka chanchin ka hriat tluk zet hian a chanchin pawh ka hria a, a bu ang te'n chhuah dawn ta ila keu fe tham kha a awm ngei ang a, chutih laiin a thlalak te kha tih tel ve ngei a tul awm si, a leitu tur ten an han en hunah chhiar hma hauhvin achangtupa hmel leh a bu man kha an han khaikhin ngei bawk ang a, man lo an ti lutuk tur leh kan chawibelh. Ka taang sungah a lu a vun ret i i vun pom lala. I in i lo thlen hunah chuan vantirhkoh tam takin an lo hmuak dawn che alâwm‘ min rawn ti a. Ka U Nupui Ka Lu. Ka ngaihtuahna thinlung atanga vawi tam um bo ka lo tum thin, nupui fanau nen kan kawi ve duah thleng a, thinlung hmun kil khata la riak ve reng thin nula khawhar thei tak khan, a mualpho thei ang berin he khawvel hi a chhuahsan chu a ni ta reng mai. Kupu Cultural & Historical Site Guide Kupu Cultural & Historical Site Guide is a collective resource featuring the historical, cultural, and ecological histories of the various places across the islands where Kupu interns work. Ancient Babylonian Mathematics: Tablet VAT 8389 If the history of mathematics interests you, I highly recommend Jacques Sesiano's book “ An Introduction to the History of Algebra “ (AMS, 2009). l& vklhr~ xksnkojhrhjs fo'kky% 'kkYeyhr:%A r= ukukfnXns'kknkxR; jk=kS if{k. k uoacj 2007 dkfrZd 1929 tuojh 2009 ikS"k 1930 fnlacj 2009 ikS"k 1931 uoacj 2010 vxzgk;. 0 Muslimat Nu 100+ 0 0. Nupui ka nei a, chhungkua dinin a hmaa ka duhsam ang ngeiin ka nu bul atang chuan Seoul-ah ka pem ta. ani anga thuziakmi hlawhtling tak nih ka tum thin mahse ka thiam ve lo a ni e. If the wine is not good and the bread is. Ka zinkawg chhuk leh phei III-na. 1 /in-nin\ me gal-gal-la /barag\-ge 4 he 2-du 7 2 / d \inana me gal-gal-la barag kug-ge si-a 3 / d \inana-ke 4 e 2-an-na-ka u 6 di-de 3 gub-ba 4 /ud\-ba lu 2 ki-sikil kur-ra ba-e-a-ed 3. TYOKWAGH I HII HII U DOO AONDO ISHIMA MAN NGU A AWASHIMA U DEDOO SHA CI U UMA WOU. ka dep tlir nghal zawt zawt a, ka pi chuan minchum awk awk a, ka dep uar ve sauh thung a, min chum nalo tial tial a, a chhuka sawh ri chuk chuk mai si, a mawn nen ka han hrut sak pah zet chu min chulruai tawh a, ngawi reng chuan ka su uar leh deuh sauh a, a in hrawt rei tawhvang nge, a chak lutuk tawh vang ka hre bik lo, a taksa chu a rawn tang. Eng chiah nge a hman thin chu he lam hre lo chi ka nih avangin a rim atangin ka man mai thei lova, a mawi tawkin a inhnawih ve tih erawh ka hria. Tichuan khawvêl hi kan in anih lohzia leh kan khualzinna mai anih zia ka hre. Garcinia Cambogia is a Dual Action Fat Buster that suppresses appetite and prevents fat from being made. Office lam panin ka kal nghal a, car kawngkhar pawh kalh lovin ka chhuak nghal a, ka rilru ka thlak leh hma a thil chinfel vat vat ka duhna chu lian khawp tawh mai. 3T 0 na Kanoba Nupepa a me na Hookaa Dala ana, o loaa aku no na Bila Hookaa mai ke Keena pololei aku a i na Luna, a i ole e boouna pololei ia aku paba i na poo lawe pepa, ma ka boouna mua ana mai 1 keola o ka Nupopa ia ABRAHAM FERNANDEZ, ka Luna Nui o ka Pepa. 15 Ka thahatna, leibeel phel bangin keu a, ka leii zong toncip ta hi. pdf Free Download Here KY YEU HTTQ - CO HOC VA KHI CU BAY CO DK - lic-vnu: Trang ch? telling how Chow Kung expelled from Lu (Shantung) the. Ja = u, tad skaitlis u8+ t r= x w z s arī ir pirmskaitlis (noteikt, vai šis skaitlis ir pirmskaitlis, var pārbaudot dalāmību ar visiem pirmskaitļiem līdz √ x w z s< z t). Base forms: KA. Ka u han ti ila; keima u pawh ni bik chiahlo; kan thian ho u hmangaihna leh dawhtheihna a khat kum rei tak ka hmuh tawh lo chu thiante nupui neih azarah ka hmu leh hlauh mai lung ati leng ngei mai, kan nun hlui liam tate hi sawichhuah tlak loh tam mahse ngawihbo pui mai chi anilo. A ni pawhin a kawr thenkhat a rawn theh chhuak ve a. Genealogy for Keahi Lupenui (c. Ka pasal tur khan kan hnam zia hi a hriatchian tak tak ka ring lo. student, pupil, apprentice, recruit, disciple; in Hawaiian culture there can never be a student without a teacher and a teacher without a student. "He haumana 'oe na'u, 'o 'oe ka'u kumu" - you are a student of mine and I am your teacher. Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka hrelo a, a it ka ringin hma veh vawh tak, dar thum hma lamah mah a rawn thlen ka ring a ni. 1:21 Chutilozawng heti hi ani ang a, ka pu, lalpa hi a puteho hnêna a muthilh ve hunah chuan, kei leh ka fapa Solomona hi thil tisualtuah min ruat mai dawn a ni," a ti a. Ka pu hi ka pi te khua a transfer a nih thu, chuta tanga ka pi nena inhre chho ta an nih thu te, ka pu an kherh thluk theih nana an chhungkua mai ni lo, an ni pasala unaupa nupui nau, mi ang mang lo Vuttai te chena thahnem an ngaihzia te, bai thak arva leh thlai hnephnawl chena ka pu tan an phalraizia chu kan hriat phak loh thil a ni a. Fapa mal ka nih avangin ka nu leh pa paw'n min duat hle a, ka mamawh leh itzawng chu naupang te ka nih atang tawhin min la tihsak lo ngai bik lo. Thiannu i va nei chhe love a,tia ka zawh chuan ka u chuan ka bula a sawi fo thin a bialnnu kha a ni tih thu min hrilh a. Kan pa hmeltha tih deuh, a star deuh ka hria a, ka tihpui dawn che nia" a ti a, rilru nawm chuan a nei lian zawk zawk ka bulah in mu ang a, a nei te zawk no 1 ka khilai ang che u' a tia. The Ka`u Calendar Ka`u, Hawai`i, United States A locally owned and run community newspaper (www. Ka haw leh hnu chuan ka lung a lêngin hrehawm ka ti hle a, thenawm khawvêng hoin thudik pawh hriat tum lova ka nupui fel tak ka mà ta mai chu min dem sup sup a, ka va inchhir tehreng em! Ka nupui lah chuan inchhira ka kir leh pawhin min be duh tawh lo thak a, a chhungte pawhin min be duh hek lo; ka beidawng chu zu ka in a, lu lam leh. Please contact him before using any of these signs in a systematic way in print or in web publications. 6x h < u E £¯ E L 2 £ 6 V [ a i Q¢6¢ £h W ¤u E £¯ ¥ TU Z28 :K?LA Z9:. 10 yáanal lu'umo'. Nikhat chu Pitar pakhat hi kan inah a lokal nawlh mai a, chu pitar chu ka nu kha niin min rawn zawngchhuak hi a ni a. Pawl 10 kan zir kum tir lamah khan ka thiannu pakhat chu school dangah a insawn ta daih a. Kúuchkabale' leti' u chuun yetel yáax bix u much'ikuba wíinik kajtal beytuno' k'a'ana'an u kalaanta'al tumeen tuláakal kaaj yetel tumeen jala'acho'ob. Olelo Kah. 3T 0 na Kanoba Nupepa a me na Hookaa Dala ana, o loaa aku no na Bila Hookaa mai ke Keena pololei aku a i na Luna, a i ole e boouna pololei ia aku paba i na poo lawe pepa, ma ka boouna mua ana mai 1 keola o ka Nupopa ia ABRAHAM FERNANDEZ, ka Luna Nui o ka Pepa. Ako želite provesti lijep i miran odmor,posjetite naš mini-kamp Lu-Ka u Pakoštanima. Thiani'n thingpuite a han lum a, in pahin kan inkawm a. Based on the Karlovitz number (Ka), which is the ratio of the characteristic time scale of chemical reactions to the smallest time scale of turbulence (the Kolmogorov time scale), turbulent premixed flames can be classified into different regimes , ,. Uploaded by Sacremento01. Thian inkawm ngeih tak kan ni a, a bialnu pawh ka rim pui ve zeuh zeuh thin a, zankhat kan va leng leh chu, mami chauh chuan in alo nghak a, a nu leh pate chu, khawdangah mitthi ruang zuiin an kal a. Garcinia Cambogia is a Dual Action Fat Buster that suppresses appetite and prevents fat from being made. A ni pawhin a kawr thenkhat a rawn theh chhuak ve a. Vawiinah hian nang hi Lalpan ka kutah min pe dawn a ni. Ka tet te atanga ka lo ngaih ve dan chuan he Hotel hi ka U in mipa zawk a nih na anga a enkawl ka lo ring a, mahse ka U hi mi lehkha thiam filawr tak anih avangin ka chhungte hian a zirlai a chawlhsan hi an phal lo a ni ber e. Ka eel ding ti'n ka. 15:6 Tin, in in thlen veleh in thiante leh in vengte in ko khawm a, an hnenah, ‘Mi lawmpui rawh u, ka beram bo kha ka hmu leh ta e,’ in ti thin. Images of nature, geology, history, architecture, and art. Lot Louisa (Rika), converted to Catholicism. To: Cherokee Syllabary - featuring cut-and-pastable syllabary symbols. Ka Pu Nupui Ka Lu. Ka han inpuang law law mai ange, kei hi ka hming chu ka hrilh tawh che a, kan veng pawh i hre tawh, mahse ka hna leh nihna ka rawn sawi zawng zawng kha chu dawt vek anih kha. makon ua makaukau ka makou MIKIKI HAKA SOl'A HOU E hoolawa i ka iuakajeiiu o na we ka-lej- m mo na Slll'A HOliOt I. Satish-a chuan lu bung chu a sama khaiin țap chungin ti hian a sawi, 'Ka nupui lu a nih hi pute u, ka neih zawng zawng ka hmangaihna ka hlan a sin le! Mi rinawm lohsan a, ka insum thei lo a ni. A lawmawm em a, a chungah an NU thuneihna awm reng rawh se!. xx Homage to my Daddy who passed away in 1995 xx 3. k uoacj 2007 dkfrZd 1929 tuojh 2009 ikS"k 1930 fnlacj 2009 ikS"k 1931 uoacj 2010 vxzgk;. Lianchea mumangah Chawngtinleri chu an inlar tir ta ngawt mai a, Chawngtinleri chuan, " Ka u Lian, ramsate hi lo kap thin rawh khai, enga ti nge i lungnih loh viau ni, I phalna ngeia kal ka ni a lawm," tiin mittui sur zung zung chungin a sawi a. Bar pae phit phit i seik chan thar par tal. Duhdawtnak Tisuar Then Hra Nak May 19, 2019 Salai Frank 0. 15:7 Ka hrilh a che u, chutiang bawkin mi fel sawmkua leh pakua sim chuan tur nei lote ai chuan mi sual pakhat sim chungah hian vana mi an lawm zawk ang. If you continue, you are giving your assent for the acceptance of the mentioned cookies and the acceptance of our cookies policy. Eng chiah nge a hman thin chu he lam hre lo chi ka nih avangin a rim atangin ka man mai thei lova, a mawi tawkin a inhnawih ve tih erawh ka hria. Ka paniolo nui o Molokaÿi C F D7 Haÿina ÿia mai ana ka puana G7 C Kamaliÿi mäkou o Kualapuÿu Ka Ka ma-ka-pa ke li pa u ni na ÿi ni lu-----o ma mä. A chhun/chawhnu mu a lo la harh lova. i my cpacu lo satyjisra ma li'u» ni'o «lu ka'u ka'e cpacu lo djacu lo djacu jintyke'a sei la mapypre cu cusku. Chhungkhatpa ka ni a, ei bel ber niin hna thawka ka chhuah a țul țhin si. Can hold no more then leaked into this. Seipui khur a Luseiho s a lu invu a kthl a ks a k l a iin Hr a hselho chu Chhakchhuak te, Chh a ngte te, Renthlei te, Tochh a wng te, V a nchh a wng te nen a n t a ng ho v a, a hu a i l a m a n ni h a v a ngin tun thlengin p a wn a h s a lu a n t a r t hi n. Tuukhal ṭha cu a tuu hna caah a lu hloh kha a sian. Ka u han ti ila; keima u pawh ni bik chiahlo; kan thian ho u hmangaihna leh dawhtheihna a khat kum rei tak ka hmuh tawh lo chu thiante nupui neih azarah ka hmu leh hlauh mai lung ati leng ngei mai, kan nun hlui liam tate hi sawichhuah tlak loh tam mahse ngawihbo pui mai chi anilo. awashima wou ka nyi? ˙ Aluer we nomsoor u ngu lamen a kwase hanma shighe sha mbamzeyol mba nan, shin we kwase u ngu lamen a nomsoor sha imba gbenda la hanma shighe nahan, kwagh la una tese ´ er awashima wou ka nyi? 2 AKAV A TESEN AWASHIMA KEN LOHO ˙ Nger unamba sha akav a tesen awashima u or ken loho, a a lu heen ne, sha gbenda uu nengen a. A nin, "E, min chhinchhiah ta teh reng che u, kei pawhin ka chhinchhiah ve ang che u a ni mai alawm," tiin an kal lui ta a. Te­ro­ris­ti­čki na­pad je pro­mi­je­nio sve. ka guh ka taang khempeuh kilawi mangkhin hi. KA THIANPA BIALNU KA LU. VFW hall-ah te, Moose Lodge-ah te, mimal party-na hmunah te pawh hriat kan hlawh ve fe a ni. Pasal lerh chuan Pathian atang lo chuan lerh a sim thei ngai lo. Sermon ki takin kan thupui hmasa lam a ‘Min Vengtu chu Gurung-a a ni si a’ tih a mi Gurung-a nen a thawk dun, post khat a awm an ni. Ahupua'a and Place Names 2. Our delicately sweet and moist Hawaiian sweetbread at Punalu'u Bake Shop originated from a traditional family recipe. 70 công phép) sát thương phép lên những kẻ trúng phải. Ka u han ti ila; keima u pawh ni bik chiahlo; kan thian ho u hmangaihna leh dawhtheihna a khat kum rei tak ka hmuh tawh lo chu thiante nupui neih azarah ka hmu leh hlauh mai lung ati leng ngei mai, kan nun hlui liam tate hi sawichhuah tlak loh tam mahse ngawihbo pui mai chi anilo. Garcinia Cambogia Select Created for Shedding Extra Weight. 15:7 Ka hrilh a che u, chutiang bawkin mi fel sawmkua leh pakua sim chuan tur nei lote ai chuan mi sual pakhat sim chungah hian vana mi an lawm zawk ang. A hmui pawh a sen ve thin! Nia, tehkhin hleih theih loh tehkhin loh hleih theih lohte nen ka tehkhin avangin ka Mapuii chu a chhe ta viau turah ngai ngawt lo la i tifuh ang. Ka khut ka khete hong sunletzo uh hi. Midang ka lo zirtir khan keimahah inrintâwkna tam tak min pe a. Huaisenna leh chhelna a nei ka nau Mary hian, a nun ngai mihlim tak a nihna nei leh ngei turin duhsakna ka hlan a. Myanmar Movie - Ka Kyoe,Wine Min Lu , Thun Su Nadi. A ni pawhin a kawr thenkhat a rawn theh chhuak ve a. Ka mizia leh ka U mizia hi a in letling thawk ti ila kan sawi sual loang. He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku (The Trail Leads to a Diving Place; Do Not Follow After) Dec 1, 2017: 9: Make Me Kai (Death at Sea) Dec 8, 2017: 10: I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope (The Future Is in the Past) Dec 15, 2017: 11: Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (A Tall Tree Stands Above the Others) Dec 15, 2017: 12: Ka hopu nui 'ana (The. UFATY ˆ O U KAAN A NAN WER. Duhdawtnak Tisuar Then Hra Nak May 19, 2019 Salai Frank 0. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. 2 SCORE TRANSLITERATION: SB TABLET V w 1 v 1' x[ ] v 2' i ni-x[ ] The text resumes with col. ka pa in km zat a chhinchhiah sia 40km vel kan tlan sia engtin nge niang ti in kan ngaituah tan ta. Ka nu erawh Sailo Lal savuta thlah kal zel a ni thung a, lunglian fahran, zaidam leh thinnel tak erawh a ni. Ka nupui Mapuii tan a thian ten an sak sak. 17 Ka guh khempeuh. English translation. Chawhnu lam dar 4 vel ah an in ah a pasal nen vek chuan an haw dun hmu tu an awm a, chungte pawh chuan a pasal chuan kal kawng an kal lai vel in a chhuih haw phei vel. Newsletter for all Karen People. Maliu mai `oe ia`u nei, e ku`u lei aloha C F - C/E Dm - G7 C - G Ho`a `ala ke onaona mai ka ho’oku’i a ka halawai Am - C F - Dm F - G7 C - G Am - C F - C Dm - G7 Ka` a- lo mai ka la e ho’olono i na leo e hea nei. Ka thli a, tui ka pawlh a ka tlak pawp a chutiang chuan a zawn zat in vawi li lai ka ti ta a. View phone numbers, addresses, public records, background check reports and possible arrest records for David Kl Kaawa. tu­ris­tiè­ki­ ka­mp­ Bun­cu­lu­ka­ i­ka­mp­Zab­la­æe­ko­ji­mo­gu­ u­gos­ti­ti­do­dat­ni­h­2800­o­so­ ba. Latest Forum Topics. Students make decisions needed to Pre·Mahete MoI> LU (ESR) De = Dose TT Gy ppm % ka U-series US-ESR. I hoÿokahi kahi ka manaÿo I hoÿokahi kahi puÿuwai I hoÿokahi kahi ke aloha E mau ke ea o ka ÿäina i ka pono. Ka­da su So­vje­ti še­zde­se­tih go­di­na pro­šlog ve­ka iz­nad Sver­dlov­ska obo­ri­li ame­rič­ki špi­jun­ski U-2 i Hru­ščov se oko to­ga po­ža­lio De Go­lu, ovaj mu je od­go­vo­rio da so­vjet­ski špi­jun­ski sa­te­lit sva­ki dan pre­le­ti Je­li­sej­sku pa­la­tu tri pu­ta. Pa tam tak chu hah takin hna kan thawk a kan haw a biak hleihtheih loh in kan awm a,biak leh kawm pawh kan theih loh a,zanah zanlai thlengin TV kan en a chutah bed roomah kan lut a kan nupui te kan han hrawm ta bawrh bawrh thin a. Ka lu thak lo ka hiat leh ta. He pa, Sunil-a hi mi lepler tak niin thil țha lo tam tak lo ti tawh țhin a ni. Thiante u, tun hmaa ka blog hming 'LENTUPUI' kha a mawi chu ka ti viau a, mahse mimal leh vengchhung velah eng eng emaw hming a hmang an lo awm ve nual mai a, hming danglam deuh ka duh si a, ka pian leh murna hmun hming "KHANDAIH" tiin ka thlak ta mai e. Here is the collection of books shared by many vistors by online and by post. septembra 2010 na americkej televíznej stanici CBS. " Dawthniang cun ka kut i vun kai. A hmun ka thlen a ka hriat theih mai chu, a inawkhlum a awm nikhan a unaupa nupui neih ni ani a, chuan a pasal nen khaw dang ah a unaupa nupui neih lawmna ah chuan an zin dun a. 70 công phép) sát thương phép lên những kẻ trúng phải. ) Fred-a chuan. M u u te tta va ksi h a lu a m a si a se tu kse n a lka e ssa vilkku a vo it m u u tta a se n a rvo a D -p a in ike tta p a in a m a lla. 49 ve·da·ni·yel be·'a min-mal·ka, u·man·ni al a·vi·de·ta di me·di·nat ba·vel, le·shad·rach mei·shach va·'a·ved ne·gov; ve·da·ni. I thlan hruk fai saktur che an awm lo te kha aw i bulah lo awm ila chuan ka rawmawl hian ka rawn hru ngei ngei ang te ka lo ti vel a. Our delicately sweet and moist Hawaiian sweetbread at Punalu'u Bake Shop originated from a traditional family recipe. Ngai gaw kanu nlu sai. Kum 10 ka nih laia kamuthilh hlana ka pa'n sex mi lo hmanpuina rah chu ka tel chho zel a, ka hur ruem em a, Min han lu tazawt zawt ta mai a, kan rum dun ham ham a. ) BY JAMES A. Kumin 2014 Jan - May thla chhung zawng kha kan hun hlu tak Hualngo ram tan kan hlan a. Motor ka khalh: Two Wheeler hi chu zir lovin ka thiam sa angah ka ngai deuh a, ka khalh nghal deuh mai a, motor hi chu ka la khawih ngai lo. Ka pu hi ka pi te khua a transfer a nih thu, chuta tanga ka pi nena inhre chho ta an nih thu te, ka pu an kherh thluk theih nana an chhungkua mai ni lo, an ni pasala unaupa nupui nau, mi ang mang lo Vuttai te chena thahnem an ngaihzia te, bai thak arva leh thlai hnephnawl chena ka pu tan an phalraizia chu kan hriat phak loh thil a ni a. Kei Pa ber erawh Room lamah ka in tui tuah mek a. Cuneiform is one of the earliest systems of writing, emerging in Sumer in the late fourth millennium BC. Ka U Nupui Ka Lu. The Ohana SK-10s, the Lanikai LU-21 and the Kala KA-S. S 7: Ep 25 Ua mau ke ea o ka aina i ka pono (The Life of the Land is Perpetuated in Righteousness) 5/12/17 S 7: Ep 24 He ke'u na ka 'alae a Hina (A Croaking By Hina's Mudhen). Can hold no more then leaked into this. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Ka paniolo nui o Molokaÿi C F D7 Haÿina ÿia mai ana ka puana G7 C Kamaliÿi mäkou o Kualapuÿu Ka Ka ma-ka-pa ke li pa u ni na ÿi ni lu-----o ma mä. Ka chhiar duh lawk lova, a. i yal kaung kin mar ah myay shi tal. Duhdawtnak Tisuar Then Hra Nak May 19, 2019 Salai Frank 0. Ka pasal tur khan kan hnam zia hi a hriatchian tak tak ka ring lo. dcclt Browsable HTML: K Version of 2019-05-24:16H:54M:1558731244s. In dona chu Lalpa indona a ni si a, Lalpa chuan nangni ho hi ka kutah min pe dawn a ni. Ka u han ti ila; keima u pawh ni bik chiahlo; kan thian ho u hmangaihna leh dawhtheihna a khat kum rei tak ka hmuh tawh lo chu thiante nupui neih azarah ka hmu leh hlauh mai lung ati leng ngei mai, kan nun hlui liam tate hi sawichhuah tlak loh tam mahse ngawihbo pui mai chi anilo. Ka u aw nger ngur, I dam laia ramsa i hawl a; I thih hnua laibang i mawi le, Ka u aw nger ngur Thing thu aw tlum zuk, Khualtungamtawna seh nan. Chutiang a lo nih chuan a nauvin nupui a neih ve hma ngeiin a u nupui man ba chu a pe hmasa ngei tur a ni. A nupui in a fate 6 nen a kalsan tak mitdel pa chanchin chu 'Rated K' tih TV channel pakhat chuan a chanchin an rawn post a. Kimatuumbi Prosodic Phonology There are three closely related areas of the phonology of Kimatuumbi that relate to suprasegmental properties, namely Glide Formation which turns the high vowels i and u into the glides y and w, processes of tone assignment and tone re-. Nangmahni thlaktu tur hi ka thinlungah tumah an lo luh ka phal theilo. Chuvang chuan kan topic "ka nupui duhzawng" tih hi thiltha chu a ni tiin biblically in kan prove ta phawt mai a ni. Arriving at the Haleakalā National Park Visitor Center, use the Sliding Sands Trailhead located by the parking lot entrance to begin your trek. Ka U Nupui Ka Lu. It is said that the heiau of Kau-maka-ula (Thy red eyes) built by the chief Kamehaikaua after the flood of Ka-hina-li‘i was repaired by the kahuna Kahonu for the young chief Kekua-o-ka-lani and a house erected for him at Maliko where he was reared at the "waters of Kane and of Kanaloa" in the Puna-lu‘u division of the Koolauloa district on. Lun 9 Inch Ka Bing. Chhungkhatpa ka ni a, ei bel ber niin hna thawka ka chhuah a țul țhin si. Ka that che anga i lu ka tan bawk dawn a ni, chutichuan khawvela mi zawng zawng hian Israelte zingah hian Pathian a awm a ni tih an hriat theih nan. o 2 2 ⸢ šul ⸣-mu a-na KUR — aš-šur. Nikhat chu ka Nu in Ka Pu te thil tur pe tur in min tir chhuak a, ka bialpa te in awmna leh ka pu te in awmna hi a inhnaih avang in phur ru tak chung chuan ka Scooty chuan ka kal a, ka bialpa te chu a chhungte an zin bo vek ani tih ka hriat tawh avang in surprise ngei tum in kawngka pawh kik lo chuan ka lut ru threm threm a, tumah ka hmuh mai. Mahse, a nupui ang thoa nupui vanduai ni tura rukru nih ai chuan, tumah an nat ve a ngaih lohna tur mipa dang hmangaihna ka nghak a ni zawk e. thefreedictionary. A nupuiin a lo duh tak tak angem tih ngaihtuah neuh neuh chung chuan dawr chu a chhuah san ta a. Ka pasal tur khan kan hnam zia hi a hriatchian tak tak ka ring lo. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Links to Hula Resources Merrie Monarch Festival (official website) Hula Preservation Society History of Hula in Hawai`i Worldwide Hālau Hula (Hula Schools) United States Alaska Anchorage: Ke Ala O Kalei Mokihana […]. Thian inkawm ngeih tak kan ni a, a bialnu pawh ka rim pui ve zeuh zeuh thin a, zankhat kan va leng leh chu, mami chauh chuan in alo nghak a, a nu leh pate chu, khawdangah mitthi ruang zuiin an kal a. Tlailam inkhawm ban veleh ka tlan haw a. Bible ngei pawhin 1 Korinth 11:3-ah: "Mipa tawh phawt lû chu Krista a ni, hmeichhe lû chu mipa a ni, Krista lû chu Pathian a ni tih in hriat ka duh a ni," tiin a sawi a ni. kye_kye_a_kye_u_kye_i_kye_o_kye_n_kye. ek fñ i;sfh ,shkak ys;=fú' uu tud fndjdfr. Kim Jongin, Do Kyungsoo, and other. Heart Touching He Blog ah hian ka lo lawm a che, He Blog hi Update mek zel a ni e ( He thonthu lungchhiat thlak tak hi a tak ngei keima ton ani a. Kau pu, ko'u po'o Episode 4 - E uhi wale no 'a'ole e nalo, he imu puhi Episode 5 - Kama' oma' o ka 'aina huli hana Episode 6 - Mohala I Ka Wai Ka Maka O Ka Pua Episode 7 - Kau Ka 'Onohi Ali'i I Luna Episode 8 - He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku Episode 9 - Make Me Kai Episode 10 - I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope Episode 11 - Oni Kalalea Ke. The trail we took is linked below and it is part of the. Cherokee words starting with the letter s. Khawnge tun tum chu duhthu han sam lawk teh ang!mahse duhthusam naran nilo a tak tak tur chi tho a nia!!!Bible ah nupui hmu chuan thiltha ahmu a ni alo ti a,rau viau in lang lo mahsela thiltha chu ani ve hrim hrim phot mai a. 147, 148, Lot SEE Kapu-aiwa. Ka Yena lu ta kena, Ka Yena lu ta pila (bis) Mo ku kenile mo kunde. Sunday tlai a ni a, ka nupui chuan rawng a bawl a, ka fate erawh TV en in an hmanhlel thung a. When stringed, it's not needed to say it all in 1 go, you may record each 2 mora with a breath in between, or each just record it 1 at a time and cut out the spaces in Audacity. Ka tet lai atang tawha ka lo hriat ve tawh, a hun lai na na na chuan Mizo khawvel deng dawt thei khawpa Music ropui tak, lam peih lote pawhin anngaihthlak phawt chuan an lu an bu nghoh nghoh loh leh an ke tal an lo per thin, lam thlarau keng tel tlat, rualu zawk ten rui chunga an lo sakpui thin leh an lampui thin "Ka lo ruih em vang a lo ni" tih Lalkima zote-in a sak kha, ka ngaihthlak. eng pawh nise, hnamdang nupui/pasal neih hi a nei ten an hrechiang zawk ang a, in ngaihdan hrang hrang hriat a chakawm khawp mai. Nghah pahin, ka phone ka top-up that lai a ni bawk a, kan pastor te leh an nupuite chungchang hi chhungte leh nelzawng mai bakah kan kohhran President lo ni tawh ve ve te ka han zawt chiang teh ang ka ti a. Bar pae phit phit i seik chan thar par tal. Here is a list of Sumerian Cuneiform. 4 Tokyo, Headquarters San FranciscoKathmandu, Nepal New YorkRoma, Italy Oklahoma Colorado Denver San Jose Sacramento SeattleSakhalin, Russia Vancouver, Canada Hawaii Kona San Diego. Kan pa hmeltha tih deuh, a star deuh ka hria a, ka tihpui dawn che nia” a ti a, rilru nawm chuan a nei lian zawk zawk ka bulah in mu ang a, a nei te zawk no 1 ka khilai ang che u' a tia. Çdo qendër votimi pritet të ruhet nga 2 punonjës policie por është parashikuar që grupe efektivesh t ndërhyrjes së shpejtë të qëndrojnë në gatishmëri. =iagdú maf,afndhd¾ tud fndjdfr ,sõfú wjqreÿ. Kau pu, ko'u po'o Episode 4 - E uhi wale no 'a'ole e nalo, he imu puhi Episode 5 - Kama' oma' o ka 'aina huli hana Episode 6 - Mohala I Ka Wai Ka Maka O Ka Pua Episode 7 - Kau Ka 'Onohi Ali'i I Luna Episode 8 - He Kaha Lu'u Ke Ala, Mai Ho'okolo Aku Episode 9 - Make Me Kai Episode 10 - I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope Episode 11 - Oni Kalalea Ke. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a.